[O1] uszczalka pokrywy nastawnika-gdzie mogę ją wymienić

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • guciod
    Classic
    • 2010
    • 13

Mi też normalnie pracuje na LM, ale nie spodziewałem się takiej różnicy w płynności obu tych olejów.
    Nie twierdzę również, że LM jest złym olejem, po prostu napisałem to co ukazało się moim oczom dziś rano

LM4600
    W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
    Buhaj_2007
  • majkel2420
    Classic
    • 2009
    • 33

Witam. Zauważyłem wyciek z pod pokrywy nastawnika pompy, potrzebuje w okolicy Warszawy warsztat który wymieni mi uszczelkę od ręki. Dodam, że mieszkam w Sulejówku.
    Dzięki za pomoc.

Komentarz

• mobi65
      Rider
      • 2009
      • 291

Re: uszczalka pokrywy nastawnika-gdzie mogę ją wymienić

[quote="majkel2420"]Witam. Zauważyłem wyciek z pod pokrywy nastawnika pompy, potrzebuje w okolicy Warszawy warsztat który wymieni mi uszczelkę od ręki. Dodam, że mieszkam w Sulejówku.
      Dzięki za pomoc.[/quot

odezwij sie do kolegi Adamm z forum golfa jego nr gg 1829622 kolega jest z rembertowa

Komentarz

• majkel2420
        Classic
        • 2009
        • 33

dzięki mobi65 za pomoc, dzisiaj się zdzwoniłem z Adamem i umówiłem się na wymianę dwóch uszczelek + regulacja dawki, wszystko za 120zł

Komentarz

• mobi65
          Rider
          • 2009
          • 291

Zamieszczone przez majkel2420
          dzięki mobi65 za pomoc, dzisiaj się zdzwoniłem z Adamem i umówiłem się na wymianę dwóch uszczelek + regulacja dawki, wszystko za 120zł
          spoko ze pomoglem , adas zna sie na zeczy u niego autko bedzie dopieszczone jak wlasna dziewczyna :diabelski_usmiech

Komentarz

Pracuję...